Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești primește vizita Stelei

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
09.02.2014

Liga Națională

Etapa 17

 

Luni, 10 februarie

ora 18:00


sala Sporturilor Trivale

9-7 Fișa meciului 7-8

Luni, de la ora 18:00, Liga Națională programează un meci care se anunță a fi extrem de încrâncenat între BCM U Pitești și Steaua CSM EximBank. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 8 ori până acum, victoriile fiind împărțite, câte 4 de fiecare parte. În tur piteștenii s-au impus cu 55-67 pe terenul Stelei.

Situația din clasament nu este una liniștitoare pentru niciuna dintre echipe, însă gazdele stau ceva mai bine comparativ cu steliștii. Pitestiul ocupă locul 8 înainte de această etapă, cu 9 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce bucureștenii sunt pe locul 10, cu 7 victorii și 8 înfrângeri. Dacă pentru Steaua o nouă înfrângere ar însemna o îndepărtare foarte periculoasă de pozițiile de play-off, locul Pitestiul în primele 8 echipe este amenințat de BC Timișoara, o echipă în creștere de formă care i-a învins pe argeșeni în ambele meciuri disputate. Astfel, ambele echipe vor fi extrem de motivate să își adjudece victoria.

La prima vedere, echipa cu cele mai mari șanse de a se impune este Pitestiul. În afară avantajului conferit de statutul de gazdă, moralul jucătorilor lui Hristu Șapera este unul excelent după victoriile consecutive asupra Ploieștiului și a Mureșului. În cazul Stelei situația nu este la fel de plăcută, militarii pierzând în față Craiovei după o victorie surprinzătoare cu Sibiul.

Numele cu greutate pe care se vor baza piteștenii în încercarea de a-și adjudeca victoria sunt Edi Sinadinovic, Pankracije Barac, Lamonte Ulmer sau Ousmane Barro. De partea cealaltă, pentru steliști cei mai periculoși jucători se anunță a fi Garry Gallimore, Bozo Durasovic, Robert Nyakundi sau Virgil Stănescu.

Partida va fi televizată de Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!