Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești s-a impus în primul din cele două meciuri amicale cu BC Beroe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.09.2018

BCM U FC Argeș Pitești continuă seria victoriilor în perioada de pregătire, după ce aseară a trecut la Pitești de bulgarii de la BC Beroe SZ, câștigătoarea Ligii Balcanice din 2017. Argeșenii s-au impus la 5 puncte diferență, scor 83-78. 

Trupa din Trivale a început foarte bine partida cu bulgarii, reușind să-și adjudece primele 2 sferturi ale confruntării cu parțiale de 26-18 și 23-21, intrând astfel la vestiare cu un avantaj pe tabelă de 10 puncte, scor 49-39. În repriza secundă, alb-violeții au slăbit motoarele, în timp ce adversarii lor s-au aflat într-o continuă cursă de urmărire. Chiar dacă Beroe și-a adjudecat sferturile 3 și 4 cu parțiale de 19-18 și 20-16, nu a fost suficient pentru a întoarce soarta partidei, iar astfel câștigătoare a fost echipa din Pitești, scor final 83-78.

Punctele victoriei pentru BCM U FC Argeș Pitești au fost marcate de M. Korniienko 17, Siriscevic 15, J. Person 14, M. Jeremic 9, I. Orbeanu 9, R. Paliciuc 8, M. Măciucă 5, M. Sturanovic 3, și T. Gheorghe 20.

Meciul de aseară s-a jucat fără spectatori, însă, astăzi, tot de la 18:30, fanii piteșteni care vor să urmărească meciul al doilea cu BC Beroe au oportunitatea să o facă live. 

Până în prezent, Piteștiul a obținut și 2 victorii în fața celor de la CSO Voluntari, 116-77, respectiv 100-56. 

*Foto: Facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!