Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești se deplasează la Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
18.10.2014

LNBM

Etapa III

sâmbătă, 18 octombrie
Ora 18:00

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

1-1 Fișa meciului 1-0

BC Mureș și BCMU Pitești se întâlnesc sâmbătă, la ora 18:00, în cadrul etapei a treia a LNBM.

Deși mureșenii par a avea un potențial mai mare și beneficiază de avantajul terenului propiu, partida este deschisă oricărui rezultat. BC Mureș vine după o înfrângere în fața Craiovei, în care au pierdut un avantaj de aproape zece puncte. BCM U Piteși are un singur meci disputat până acum în LNBM, în care s-au impus în fața Timbei Timișoara.

Ambele formații au jucători experimentați în lot, dar ambele au încă de lucrat la omogenizarea lotului. În lotul mureșean se regăsesc mai mulți ex-piteșteni: Barro, Sinadinovic și Corpodean ar putea beneficia de o motivație în plus în acest joc în care își întâlnesc fosta echipă, dar aceasta nu este o regulă.

Meciul va fi arbitrat de către brigada formată din Laurențiu Grigoraș, Alin Faur și Șerban Rașoga, iar observatorul din partea Federației va fi Marius Marinescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!