Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești se deplasează la Timișoara pentru o restanță din etapa XXIII

Marius Petri

Marius Petri
30.03.2014

Liga Națională

Etapa a XXIII-a

luni, 31 martie

ora 14:00

3 - 21 Fișa meciului 14 - 10

BC Timba și BCM U Pitești se întâlnesc luni, 31 martie, începând cu ora 14:00 într-un meci restant al etapei cu numărul 23 din Liga Națională de baschet masculin. Deși ar fi trebuit să se dispute în urmă cu două săptămâni, partida a fost amânată datorită faptului că sala “Constantin Jude” era ocupată de o competiție de badminton.

Formația timișoreană ocupă poziția a 12-a în clasament, având un bilanț de 3 victorii și 21 de înfrângeri înaintea acestui meci. Echipa pregătită de Bogdan Murărescu a jucat în etapa din acest weekend la Ploiești, unde a suferit un eșec așteptat, scor 73-100. Astfel, confruntarea cu Pitești este ultima pe teren propriu din acest sezon pentru “urși”, care vor încheia sezonul regulat în deplasare, pe terenul celor de la BC Mureș.

De cealaltă parte, favoriții acestei dispute și-au asigurat locul în play-off de câteva etape. Piteștenii au avut un sezon cu suișuri și coborâșuri, în care au acumulat 14 succese și 10 eșecuri, rezultate care îi plasează pe locul 8, cu 38 de puncte. După o victorie obținută în prelungiri la Mediaș, baschetbaliștii antrenați de Hristu Șapera speră să repete performanța și să plece cu două puncte de pe Bega.

Trupa piteșteană este indicată drept favorită de toate aspectele premergătoare acestei partide: scorul meciurilor directe este 3-0, lotul argeșean este mai valoros și mai experimentat și parcursul din acest sezon este net superior, atât ca statistici, cât și ca joc.

Meciul BC Timba Timișoara – BCM U Pitești va fi arbitrat de o brigadă formată din Ciprian Ciocan, Marius Epure și Cosmin Prișcă, în vreme ce comisarul partidei va fi Mihai Caraion.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!