Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești se impune fără probleme contra CSM Târgu Mureș

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
06.02.2019

BCM U Pitești a început partida cu Măciucă, Jeremic, Sturanovic, Cron și Bishop, iar de partea cealaltă, George Trif i-a trimis în teren pe Santa, Steff, Boloni, Kalve și Engi Rosenfeld.

Carson a deschis scorul partidei, printr-o reușită de 3 puncte, însă replica a venit din partea lui Boloni, care reușește să egaleze. Mureșenii au trecut în avantaj după un run de 5-0, dar argeșenii au revenit rapid, iar partida a continuat echilibrat, scorul după primele 10 minute fiind 27-26 în favoarea oaspețlor.

Sfertul secund a consemnat desprinderea considerabilă a gazdelor, care au reușit să înceapă cu un run de 7-0 și să ducă scorul la 33-27. Elevii lui Florin Nini și-au ușurat misiunea, ajungând și până la +17 în fața mureșenilor, a căror misiune devine din ce în ce mai grea. Oaspeții au reuit să mai recupereze din handicap și au intrat la vestiare la -10, scor 52-42 în favoarea piteștenilor.

Repriza a doua le dă șansa piteștenilor să-și majoreze avantajul, iar după 8 minute de joc BCM U Pitești avea un avantaj de nu mai putin de 33 de puncte. Radu Paliciuc stabilește scorul înaintea sfertului decisiv, scor 86-56. În sfertul patru, argeșenii au atins borna celor 100 de puncte, iar partida s-a încheiat la scorul de 116-78.

De la BCM U FC Argeș Pitești s-au remarcat: Radu Paliciuc cu 29 puncte (3x3), 4 recuperări și 5 pase decisive, Tudor Gheorghe cu 15 puncte (3x3), 2 recuperări și 5 pase decisive și Mihai Marius Maciuca cu 13 puncte (3x3), 4 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Szabolcs Santa cu 24 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive, David Engi Rosenfeld cu 22 puncte (6x3), 2 recuperări și 2 pase decisive și Ernests Kalve cu 17 puncte (2x3), 7 recuperări și 2 pase decisive.

 

*foto: Facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Paliciuc
    Poate asta a fost meciul de care avea nevoie. Sper sa primească mai multe minute in campionat, sigur poate ajuta echipa. Mă bucur si ca i s au acordat minute si lui Mihai Caprarescu, care s a mișcat destul de bine. Felicitări si Mureșului pentru efortul depus, intr o rotație scurtă.

    cu 5 ani în urmă (06.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!