Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCMU Pitești, victorie reconfortantă în fața Timișoarei

Dan Oancia

Dan Oancia
16.01.2017

Sfârșit de săptămână fericit pentru BCMU Pitești, care a stopat seria pozitivă a celor de la BC SCM Timișoara, după o victorie obținută fără prea mari emoții, scor final 94-73. Grație unui început mult mai bun decât al adversarilor, argeșenii au luat prima opțiune în ceea ce privește succesul. 22-16 a fost la capătul primului sfert și, chiar dacă oaspeții au reușit să echilibreze disputa pe parcurs, victoria le-a aparținut tot amfitrionilor.

Mladen Jeremic, coșgheterul Timișoarei, și-a apropiat echipa la un punct în două rânduri, fiind asistat de Octavian Popa-Calotă, care a terminat jocul cu 21 de puncte marcate, în vreme ce la „violeți” Tomislav Gabric a fost cel mai bun marcator, cu 28 de puncte. După ce la pauză ecartul era de șase puncte în favoarea argeșenilor, pe parcursul sfertului trei acesta s-a mărit și la +12, ca mai apoi, în ultimele zece minute să crească și mai mult, mai ales pe fondul ratărilor dese ale bănățenilor. 85-61 a fost cea mai mare diferență înregistrată, iar după fluierul final cele două combatante au făcut „rocada” în clasament.

Etapa viitoare BC SCM Timișoara va primi vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș, în timp ce trupa din Trivale va juca de abia peste două săptămâni în compania Sibiului.

*Foto: Facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    Bca
    Felicitari!!frumos meci.mai stie cineva ceva?se mai face noua sala la.pitesti?

    cu 7 ani în urmă (17.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!