Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barîş Aktas: ’’Am încredere că vom învinge Concordia Chiajna’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
02.10.2013

 Baris Aktas 

Barîş Aktas, tânărul conducător de joc al Energiei a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre prima etapă a sezonului 2013-2014. Băieţii pregătiţi de Florin Nini se vor deplasa la Chiajna, în debutulul noului sezon.

’’După victoria cu Gaz Metan este o atmosferă foarte bună în echipă şi eu personal sunt încrezător înainte de acest debut în noul sezon. Tratăm partida de la Chiajna cu maximă seriozitate, dar cred că vom face din nou un meci bun ca cel cu Mediaş. Am încredere că vom învinge Concordia Chiajna, ’’ a încheiat Barîş Aktaş.

 Încleştarea dintre cele două formaţii se va desfăşura joi, cu începe de la ora 17:30, în direct pe Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!