Stiri Cupa României Masculin

Barac și Nicoară, evoluții de excepție pentru Steaua la Târgu Mureș

Andrei Militaru

Andrei Militaru
11.01.2015

Steaua a avut doi jucători care au evoluat încântător în manșa retur a sferturilor Cupei României, disputată la Târgu Mureș, contra lui BC Mureș. Roș-albaștrii au câștigat duelul cu 94-88, cele mai mari merite pentru acest success avându-le doi jucători, Nicoară și Barac.

Nicoară a fost cel mai bun om al Stelei, reușind 27 de puncte. El a avut un procentaj foarte bun la aruncările de 2 și 3 puncte, cu 10/15, respectiv 2/3, plus 1/1 de la linia de libere. Totodată, Nicoară a fost omul decisiv la capitolul recuperări, cu 11 la număr. În plus, jucătorul Stelei a avut o eficiență uluitor de mare, 32 de unități.  

În meciul de la Târgu Mureș s-a remarcat și Barac, acesta reușind 21 de puncte. El a avut 4/9 de 2 puncte, 3/3 de 3 puncte și 4/6 de la linia de libere. În plus, Barac a bifat 2 recuperări și 3 pase decisive, el având o eficiență medie de 18 unități.

În afara celor doi jucători, din tabăra Stelei s-au mai remarcat Amis și Ikonic, cu 13, respectiv 14 puncte. 

Steaua a învins cu 94-88 pe Târgu Mureş, dar a ratat calificarea în Final Four-ul Cupei României, după ce, în tur, la Bucureşti, a pierdut la o diferenţă de 12 puncte, 79-91.

* FOTO: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Pierce :

    Fotbal sau baschet?
    Diferenta de 12 goluri? Felicitari autorului care inca nu stie diferenta dintre baschet si fotbal.

    cu 9 ani în urmă (11.01.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    fotbal
    Asa confunda copiii de la clasa pregatitoare.

    cu 9 ani în urmă (09.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!