Stiri

Barcelona avansează în semifinalele Copa del Rey

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.02.2019

Barcelona a obținut calificarea în semifinalele Copa del Rey după o victorie în fața lui Valencia Basket. În partida de la Madrid, de la Wizink Center, catalanii au reușit să rupă echilibrul în sfertul decisiv și să câștige cu scorul de 86-79.

Valencia a jucat mai bine în primele 10 minute ale jocului și conducea cu 21-13 după primul sfert. Barca a echilibrat rapid situația, cu un parțial de 24-18 în actul secund. După pauză, cele două echipe s-au anihilat reciproc în sfertul trei, în care catalanii au reușit să echilibreze scorul la 58. Diferența s-a făcut în actul decisiv când Barcelona a reușit un parțial de 11-0, prin care a dus scorul de la 73-73 la 84-73. Valencia nu a avut forța să mai revină și s-a apropiat cel mai mult la 5 lungimi. La final Barca s-a impus cu 86-79.

Thomas Heurtel a fost cel mai bun jucător de la Barcelona cu 17 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Pau Ribas a adăugat 15 puncte și 3 pase decisive iar Ante Tomic a terminat cu 14 puncte și 8 recuperări. Adam Hanga a marcat 12 puncte și Chris Singleton 11.

Bojan Dubljevic a fost cel mai bun jucător al Valenciei cu 13 puncte și 5 recuperări. Will Thomas a strâns 12 puncte, Mike Tobey 11 și Louis Labeyrie 10.

Într-un alt sfert de finală din Copa del Rey, Tenerife a trecut de Unicaja Malaga cu scorul de 88-78. Formația din Insulele Canare se va duela cu Barcelona pentru un loc în marea finală.

*foto: marca.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!