Stiri

Barcelona pregătește un nou transfer spectaculos, după cele ale lui Cory Higgins și Brandon Davies

Bogdan Isailă, Eduard Popa

Bogdan Isailă, Eduard Popa
13.06.2019

alex abrines barcelona

FC Barcelona este aproape de un nou transfer de marcă. Catalanii negociază repatrierea lui Alex Abrines, jucător plecat de la formația Blaugrana în NBA. Primele negocieri au avut deja loc între cele două părți dar nu s-a ajuns la un numitor comun, chiar dacă jucătorul pare tentat de revenirea în baschetul din țara natală.

Alex Abrines are 25 de ani și a plecat de la Barcelona în 2016 pentru a semna în NBA cu Oklahoma City Thunder.  De atunci spaniolul a bifat 174 de prezențe în sezonul regulat din NBA și a avut cifre statistice de 5.3 puncte și 1.4 pase decisive în 16 minute pe meci. Oklahoma City Thunder a renunțat la serviciile lui Abrines pe 9 februarie anul curent.

În perioada petrecută la Barcelona, Abrines a câștigat Copa del Rey în 2013 și un titlu în Liga ACB în 2014. El a bifat 97 de meciuri în Euroligă în perioada Barcelona și a strâns 5.8 puncte și 1.5 recpuerări în 16.5 minute petrecute pe parchet.

FC Barcelona a realizat deja două transferuri importante pentru sezonul 2019/2020. Cory Higgins de la CSKA Moscova și Brandon Davies de la Zalgiris Kaunas vor îmbrăca echipamentul Blaugrana din stagiunea viitoare.

Barcelona va juca din nou finala Ligii ACB contra rivalilor de la Real Madrid. Ultimul act al campionatului din Spania debutează sâmbătă, 15 iunie, cu avantajul terenului propriu de partea madrilenilor.

*foto: USA Today

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate