Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabás Szászgáspár: „Băieții s-au pregătit foarte bine”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.10.2014

În cadrul conferinței de presă dinainte de etapa a treia a LNBM, secundul BC Mureș, Barnabás Szászgáspár, a vorbit despre performanța echipei, făcând referire, la meciul pierdut împotriva Craiovei (75-77) din etapa a doua.

Băieții prezintă o poftă de joc și au o atitudine bună, dar ne lipsește acea zvâcnire pe care am avut-o în ultimele sezoane și sub presiune ne comportăm ca o echipă fără lider. Ne știm foarte bine problemele și o să lucrăm; avem calitate, dar o să dureze. Echipa arată bine și arată că poate să joace, dar din păcate, sub presiune câteodată ne pierdem capul.

Despre partida următoare, cu BCM U Pitești, antrenorul secund a declarat:

Fiecare meci o să fie, așa cum ați văzut și săptămâna trecută, foarte echilibrat, toate echipele sunt foarte puternice, și niciodată nu putem să ne relaxăm și să spunem că este un meci câștigat dinainte. Acum vom primi vizita echipei din Pitești, iarăși o echipă foarte puternică, cu jucători foarte buni și experimentați, deci încă o luptă și un meci foarte foarte greu. Băieții s-au pregătit foarte bine și sperăm să mai ștergem puțin din imaginea pe care am arătat-o săptămâna trecută și să mergem înainte cu o victorie.

BC Mureș și BCM U Pitești se vor întâlni sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș.

Sursa: bcmures.ro

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!