Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: "Şi orădenii au problemele lor, însă trebuie să ne uităm doar în curtea noastră"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.12.2016

Cel mai aşteptat meci al rundei cu numărul 12 din LNBM se dispută azi la Oradea între CSM-ul din localitate şi BC Mureş, finalistele sezonului trecut. Ambele echipe sunt în continuare măcinate de probleme medicale, iar antrenorii nu vor avea la dispoziţie cele mai bune garnituri, aşadar sunt nevoiţi să improvizeze pentu a găsi soluţia câştigătoare. 

Barnabas Szaszgaspar, tehnicianul formaţiei din Târgu Mureş, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă atât despre eşecul din runda precedentă de la Piteşti, cât şi despre derby-ul cu Oradea şi ce aşteptări are de la această confruntare în comparaţie cu duelul din Trivale. 

"Venim după un meci dificil de la Piteşti, un joc cu suişuri şi coborâşuri, din păcate nu am fost constanţi. Jucătorii noştri de bază nu au avut o zi extraordinară, însă cei autohtoni s-au comportat destul de bine, au lipsit destul de bine golurile lăsate de jucătorii care au lipsit, în speţă Mohammed şi Djapa. Din păcate s-a şi văzut pe alocuri lipsa de experienţă a acestora, lipsa meciurilor în picioare a unora dintre ei. Normal, dăm încredere şi avem încredere şi în continuare vom lucra pe acest lucru. Cel mai bun exemplu este Alin Borşa, titular deja la al treilea meci consecutiv, are peste 20 de minute, la fel şi Santa începe să joace mai mult şi să prindă încredere. A fost foarte greu să ne luptăm cu o echipă de talia Piteştiului, meciul fiind pierdut pe recuperări, ei cu doi pivoţi de calitate. 

Acum trebuie să mergem mai departe, urmează încă un foarte dificil cu CSM Oradea, echipa campioană. Şi ei au problemele lor şi eu au accidentaţi şi participă în Champions League, la fel cu un program foarte încărcat. Însă, noi trebuie să ne uităm în curtea noastră, să ne pregătim foarte bine. Ne dorim să ne reabilităm, să vină întăririle cât mai repede şi să începem să jucăm un baschet cât mai bun. A fost perioadă foarte dificilă, cu accidentări şi aşa mai departe, şi este foarte greu să fim constanţi şi să jucăm exact ce ne dorim. Noi, staff-ul tehnic nu suntem mulţumiţi de baschetul pe care îl jucăm, nu 100%, dar cu încredere în noi putem să ajungem cât mai repede la nivelul aşteptat", a conchis principalul grupării ardelene. 

DigiSport 2 este postul de televiziune care va transmite confruntarea din Arena "Antonio Alexe" dintre CSM CSU Oradea şi BC Mureş Târgu Mureş. Startul întâlnirii se va da în această seară de la ora 20:00. 

*Foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!