Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar și Vladimir Vuksanovic despre duelul direct de sâmbătă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.11.2016

Vicecampionii de la BC Mureș Târgu Mureș și-au adjudecat confruntarea cu SCM U Craiova din acest weekend într-o manieră categorică, mult mai ușor decât se așteptau, asta fără doi jucători importanți, Alhaji Mohammed și Dalibor Djapa, ambii cu probleme de sănătate. Mureșenii s-au impus la 17 puncte diferență, scor final 82-65

Antrenorii celor două formații, Barnabas Szaszgaspar de la Târgu Mureș și Vladimir Vuksanovic de la Craiova, au vorbit la finalul întâlnirii în cadrul unei conferințe de presă despre aspectele care au influențat decisiv rezultatul final. 

„A fost o victorie importantă pentru noi, am sperat că acei jucători care au dat randament cu Steaua să continue panta ascendentă. Sunt bucuros că cei veniţi de pe bancă au ajutat enorm. Vrem să avem bancă lungă, astăzi am primit confirmare. Aceasta a fost doar o partidă, urmează alte trei, foarte grele, în deplasare, sper ca toată lumea să-şi revină. Următorul joc de pe teren propriu va fi cu Galaţiul. Din păcate am pierdut şi astăzi lupta sub panou, dar aş fi mulţumit, dacă la fiecare meci acesta ar fi rezultatul, și anume să pierdem lupta pentru recperări, dar să câştigăm partida”, a punctat Szaszgaspar, citat de site-ul oficial al clubului din Târgu Mureș. 

„Mai întâi vreau să felicit echipa Mureşului pentru calificarea mai departe în FIBA Europe Cup, dar şi pentru meciul cu noi. Am venit aici cu încredere, dar nu am arătat caracter astăzi, nu am luptat, nu am avut energie. Avem mari probleme în organizarea jocului, cu aducerea mingii, cu pregătirea aruncărilor. Este o situaţie destul de delicată. Am avut momente când am revenit, dar este foarte greu doar în trei străini. O să vedem ce facem mai departe, fiindcă aşa play-off-ul rămâne doar un vis. Eu conduc această echipă, eu am ales aceşti jucători, deci eu sunt principalul vinovat de situaţie. Aş vrea să schimb câte ceva, dar să vedem cum vom sta pe partea financiară”, a spus antrenorul tupei din Bănie, Vladimir Vuksanovic.

Acesta a fost al 9-lea episod dintre BC Mureș și SCM U Craiova din anul calendaristic 2016, mureșenii ajungând la 6 victorii în fața oltenilor, în timp ce aceștia din urmă s-au impus de 3 ori. Tigrii din „Junglă” au ajuns acum la un bilanț de 4 meciuri câștigate și 5 pierdute, fiind pe locul 7 în clasament, în timp ce leii din Bănie sunt cu o poziție mai jos, având la activ 3 victorii și 6 înfrângeri. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!