Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Am căzut inexplicabil după 20 de minute”

Eduard Popa

Eduard Popa
06.05.2018

szaszgaspar oradea pitesti

BCM U Pitești a pierdut într-o manieră categorică meciul doi al seriei cu CSM CSU Oradea, scor 88-58.

Antrenorul argeșenilor, Barnabas Szaszgaspar, a discutat despre înfrângerea suferită de formația sa în acest meci, despre așteptările sale din restul seriei de playoff, dar și despre problemele de sănătate pe care le-a avut căpitanul Porter Troupe:

„După cum am spus în urmă cu două zile, dacă nu reușim să menținem un ritm constant de joc în ambele faze se va întâmpla exact ce s-a văzut. După 20 de minute în care ne-am văzut de jocul nostru am căzut inexplicabil. Am pierdut duelurile unu la unu, am lăsat niște aruncări deschise – am fost acolo dar nu am contestat aruncarea, apoi am pierdut și tranziția, pe care am făcut-o foarte bine alaltăieri. De aici s-a făcut diferența.

Este nepermis să avem asemenea căderi în fața acestui adversar. Oradea are ritm și experiență. Are capacitatea să pedepsească orice sincopă din jocul adversarului. Așa cum s-a văzut, pe final am căzut total. Atât fizic, cât și mental.

20 de minute am jucat baschet. Pe urmă am căzut. Am pierdut timing-ul, am încasat niște aruncări de trei puncte împotriva cărora nu ne-am apărat suficient de agresiv. Am permis contraatacul adversarului, tranziția noastră defensivă având de suferit. Sigur că Oradea are meritele sale, a pus presiune în apărare, și-a revenit în faza ofensivă, având o tranziție mult mai bună și are o bogată experiență în astfel de meciuri.

Din păcate am avut și niște probleme medicale. Porter Troupe a fost noaptea trecută la urgență, a primit perfuzii. Are o viroză și în aceste condiții a avut probleme de respirație. Așadar, ni s-au adunat foarte multe în acest meci, iar pe final am căzut total.

Dacă nu reușim să păstrăm un ritm constant preț de 40 de minute nu avem nicio șansă în compania acestui adversar. În acest meci am făcut treaba asta doar 20 de minute. Părerea mea este că diferența e puțin mincinoasă, dar este o serie de playoff, diferența de puncte nu contează.

Scorul este 1-1. Acum avem avantajul terenului propriu. Trebuie să ne recuperăm și să fim la 100% din capacitățile noastre la meciul de miercuri. Mă aștept la meciuri fizice, cu presiune asupra rezultatului de ambele părți”, a spus Szaszgaspar, la conferința de presă de după meci, potrivit 24secunde.ro.

După această partidă, scorul general al seriei este 1-1. Acum sfertul de finală se mută la Pitești, pentru meciurile 3 și 4. Meciul trei se joacă miercuri, 9 mai, în Sala Trivale.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!