Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Am fost puțin lipsiți de șansă”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.01.2015

BC Mureș s-a impus pe terenul celor de la Gaz Metan, scor 74-80, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 14-a a LNBM. Antrenorul secund al celor de la BC Mureș a vorbit despre această partidă.

Un meci foarte greu, Mediașul este o echipă  bună, au arătat asta și în tur, au făcut câteva surprize plăcute și pentru asta ne-am pregătit foarte mult. Am fost puțin lipsiți de șansă, am avut o grămadă de accidentați după dubla cu Steaua din Cupa României, greu ne-am adunat, dar cred că astăzi diferența a fost făcută de experiența și banca mai lungă. Mediașul este o echipă foarte, foarte bună, dar îi lipsește rotația lungă și experiența.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!