Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Dacă aveam aceeași atitudine ca în sferturile 3, 4, sigur că nu asta era diferența”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
22.10.2017

BC Mureș Târgu Mureș a pierdut în capitală, 70-85 cu CSM Steaua Eximbank. Gazdele aveau o diferență de 18 puncte la jumătatea meciului. Partida a început cu întârziere, fiind probleme cu cronometrul. Barnabas Szaszgaspar, antrenorul de la BC Mureș, a fost nemulțumit că s-a permis disputarea partidei fără afișarea timpului de atac.

„Nu îmi explic această apatie cu care am intrat de la primul minut. Adevărul este că ne-au și bulversat puțin problemele de la început. Băieții nu s-au concentrat. Problema cu 24 de secunde, efectiv nu înțeleg cum au lăsat arbitrii să se joace un meci fără să avem 24 de secunde. Nu știam atacul, ne înțelegeam prin microfon, nu este normal la nivelul ăsta. Am început foarte greu. Dacă aveam aceeași atitudine ca în sferturile 3, 4, sigur că nu asta era diferența. Trebuie să învățăm din această înfrângere, trebuie să jucăm 40 de minute, nu ajunge să jucăm 20 de minute. Dar 100% că învățăm din această înfrângere și săptămâna viitoare o să facem un alt joc”, a declarat Barnabas Szaszgaspar.

Mureșenii au recuperat 9 puncte în sfertul trei, iar în ultimul au reușit să se apropie la 7 lungimi.

„La -7, acolo a fost momentul psihologic. Am avut două aruncări deschise la -7, dacă aveam puțin noroc, reintram în meci 100%. La pauză le-am zis băieților că nu se poate să începem acest meci cu această atitudine, să luptăm. Am încercat toate variantele de apărare, dar cu atitudinea din sferturile 3, 4 se poate juca împotriva Stelei”, a adăugat tehnicianul lui BC Mureș.

Fundașul gazdelor, Brandon Taylor, a înscris 6 trițe în acest meci, cu 4 din 4 în prima jumătate. „În prima repriză am fost foarte moi, am fost acolo dar n-am contestat total aruncările. Rotația a fost destul de bună, dar n-am fost agresivi. N-au avut aruncări deschise, dar Taylor a început să bage cu om în față și asta s-a văzut. A băgat 4/4 în primele două sferturi, chiar a prins astăzi o zi de excepție. Dar cu o apărare mai bună cred că se poate opri”, a mai spus Barnabas Szaszgaspar.

Pentru mureșeni urmează vineri o întâlnire cu CSM CSU Oradea.

„Jucăm acasă cu Oradea. Nu ne este frică de nimeni. O să pregătim foarte bine meciul și o să mergem la victorie”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!