Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Jucătorii străini au fost foarte puternici și atletici. Acolo cred că au făcut diferența”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.01.2018

„Tigrii” au în continuare probleme de lot, iar asta s-a văzut în evoluția de la sala Constantin Jude, în fața vecinei de clasament, Timba. Gazdele s-au impus cu 92-63 după ce au început să se distanțeze în sfertul secund. Antrenorul Barnabas Szaszgaspar crede că jocul va arăta altfel când va avea toți jucătorii la dispoziție.

„Nu sunt prea multe de spus. Am venit cu o echipă foarte tânără și neexperimentată. Astăzi Timba a fost o echipă mai bună. Normal, au jucat cu jucătorii străini care au fost foarte puternici și atletici. Acolo cred că au făcut diferența. Sperăm să îi recuperăm cât mai repede pe jucătorii noștri. Suntem într-o rotație scurtă. S-a văzut astăzi că trebuia să venim efectiv cu linia a doua, o echipă de U23. Dar campionatul încă nu s-a terminat și jucăm mai departe.

Avem doi accidentați. Person, la Craiova s-a accidentat și îl ține de două săptămâni. Santa și el este accidentat. Pita este la reînnoire de contract și sperăm să revină și el cât mai repede. Cu ei 100% o să arătăm altcumva”, a declarat tehnicianul lui BC Mureș după meci.

Acesta crede că Timba este un adversar accesibil.

„Sincer să vă spun, până acum n-am văzut pe Timba jucând, am avut un meci amânat. Sincer, nu m-au impresionat. Este un adversar accesibil și 100% cu jucătorii cu care suntem, altfel o să arate jocul  și rezultatul”, a mai spus Szaszgaspar.

Satelitul lui BC Mureș va juca joi, de la ora 12, contra echipei secunde a celor de la Timba. Vineri „tigrii” vor întâlni cealaltă prim-divizionară de pe Bega, BC SCM Timișoara. Meciul din etapa a 17-a a LNBM se joacă de la ora 19:30.

„Așa am programat. Sunt jucători tineri care sunt și aici, și pe listă în Liga 1. Mâine jucăm cu cei tineri de 16, 17 ani. După vine meciul de campionat cu Timișoara, o echipă mai experimentată, mai bună, dar altcumva o să arate. O echipă pe care am învins-o la Mureș dar acum 100% că nu emitem nici o pretenție să jucăm cu ei”, a adăugat tehnicianul „tigrilor”.

*foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!