Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Lupta pentru play-off e strânsă, trebuie să ne adunăm forțele și să mergem mai departe”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.01.2017

BC Mureș a pierdut fără drept de apel în deplasarea de la Timișoara, scor final 71-92, și a întrerupt seria de 4 victorii la rând avută în campionat, ajungând acum la un blianț de 8 meciuri câștigate și 7 pierdute, fiind pe locul 7 în clasament.

La finalul partidei din Banat, antrenorul Barnabas Szaszgaspar a explicat eșecul formației pe care o pregătește. 

„Felicit echipa gazdă, a fost o victorie meritată. Din păcate, noi astăzi nu am jucat acel baschet pe care trebuie să-l jucăm. Eu spun că în primul sfert s-a decis meciul. Nu știu de ce, dar am avut o apatie și o lipsă de reacție care ne pune pe gânduri. Se pare că e și oboseala din cupele europene. Joi seara am ajuns din Turcia și cred că și asta a fost un factor destul de decisiv. Dar e inadminsibil să tratăm așa primele două sferturi, sfertul trei și patru s-au încheiat la egalitate. Capul sus, trebuie să mergem înainte. Lupta pentru play-off e strânsă, trebuie să ne adunăm forțele și să mergem mai departe. A fost târziu când am început să jucăm ce am vrea.Timișoara au fost mult mai proaspeți, mai dornici de victorie. În primele două sferturi ne-au dominat la toate capitolele, și la recuperări. Fizic au fost mult mai pregătiți. Îi știm, sunt o echipă bună, i-am respectat, cu individualități bune”, a spus tehnicianul, conform site-ului local tmsport.ro. 

În runda următoare, BC Mureș poate bifa o nouă victorie stagională, în „Junglă” urmând să poposească ultima clasată, Olimpic Baia Mare. Până atunci însă, mureșenii vor juca miercuri ultimul meci din FIBA Europe Cup, tot acasă, cu suedezii de la Sodertalje Kings. 

*Foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Haideti sa vedem
    ...si sa incercam niste pronosticuri pentru echipele care se bat pentru locurile 3-6: Oradea 13-7, Pitesti 13-7, Sibiu 13-7, Timisoara 11-9, Mures 9-11. Voi ce ziceti?

    cu 7 ani în urmă (23.01.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu AA14 :

    ...putin mai realist, gyke!
    *Oradea va mai castiga la Dinamo, cu Cluj si cu Galati, deci va ajunge la 13-7
    *Pitesti va mai castiga cu Sibiu, Craiova si Baia Mare (12-8)
    *Sibiul va mai castiga cu Mures si Baia Mare (12-8)
    *Timisoara va mai castiga la Galati, Sibiu, Baia Mare si Oradea (13-7)
    *Mures va mai castiga cu Pitesti si Baia Mare (10-10)

    cu 7 ani în urmă (24.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    ...
    Ar fi cazul ca dupa multi ani de zile si Sibiul sa iasa din mediocritate, si sa joace o finala de campionat.

    cu 7 ani în urmă (25.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!