Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar a lipsit de la Pitești

Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Eduard Popa, Mara Mihăilescu
08.03.2018

trif bc mures szaszgaspar

Problemele grave ale celor de la BC Mureș continuă. Pe lângă înfrângerea dură suferită la meciul cu BCM U Pitești, un alt detaliu lasă de înțeles că soarta clubului mureșean este pecetluită.

Echipa a jucat în premieră în acest sezon fără antrenorul Barnabas Szaszgaspar pe banca tehnică. În locul său a stat antrenorul secund George Trif. Clubul nu a informat pe nicio cale că ar fi renunțat la colaborarea cu „Barni”. Așadar nu știm exact motivul pentru care antrenorul principal nu a fost prezent la Pitești. De asemenea, nici George Trif nu a fost prezent la conferința de presă pentru a aduce lămuriri cu privire la această situație. 

trif szaszgaspar bc mures

De asemenea, ar mai fi de precizat faptul că mureșenii l-au avut pe teren de la startul partidei doar pe veteranul Alin Borșa. Bogdan Stăncuț a ajuns pe banca de rezerve spre finalul primului sfert, în timp ce Dino Pita nu a fost prezent la meci.

Cu această înfrângere, BC Mureș ajunge la 6 victorii și 12 înfrângeri. Următorul meci pentru elevii lui Szaszgaspar și Trif urmează duelul cu CSU Sibiu, apoi trei dueluri interesante pentru subsolul clasamentului, cu Poli Iași, Timba și Dinamo.

*foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!