Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barro și Djurkovic, în double-double la Mediaș

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
30.03.2014

BCM U Pitești s-a impus la Mediaș, scor 90-84, la capătul unui meci care a avut nevoie de prelungiri pentru a-și stabili învingătoarea.

O contribuție majoră la obținerea acestui rezultat au avut-o jucătorii înalți ai formației lui Hristu Șaprea, Ousmane Barro și Marko Djurkovic, care au terminat confruntarea cu double-double.

Barro a fost principalul realizator al Piteștiului, trecându-și în cont 19 puncte, 14 recuperări, 2 pase decisive, 2 capace și 2 intercepții. De asemenea, pivotul african a pierdut 6 mingi și a faultat de 3 ori. În 37 și 45 de secunde, acesta a acumulat 28 de unități la eficiență. La aruncări, Barro a avut 6/9 la cele din acțiune și 7/9 la libere.

Djurkovic a contribuit cu 13 puncte, 12 pase decisive, 2 intercepții și o pasă decisviă. Sârbul a petrecut 41 de minute și 58 de secunde pe parchet, timp în care a mai pierdut 3 mingi, a adunat tot atâtea greșeli personale și a încheiat cu 17 în dreptul eficienței. Marko a avut 6/8 la aruncările din interiorul semicercului, 0/3 la cele de 3 puncte și 1/4 la libere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!