Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Baschet fără frontiere, din Australia în România

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
26.08.2016

Antrenorul Eugenio Rodrigues a anunţat marţi seara la reunirea echipei că lotul va fi completat şi s-a ţinut de cuvânt. După 24 de ore, conducerea clubului a parafat transferul americancei Kerah Nelson, 26 de ani, 180 cm, care evoluează pe poziţia 3-4. Kerak, este originară din St. Petersburg (Florida) şi a absolvit Colegiul Indiana University - Purdue University Indianapolis. Jucătoarea de peste Ocean a evoluat pentru Gladstone Port City Power (Australia) după o pauză de doi ani și jumătate, ultimul meci pe 6 august cu următoarele statistici: 39 de minute, 13 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă. Nelson nu va fi la prima experienţă în Europa, după ce în sezonul 2013-2014 a îmbrăcat tricoul echipei din Finlanda, Forssen Alku, acolo unde a evoluat o jumătate de stagiune, fiind prima grupare unde a jucat ca profesionistă.

„Kerah Nelson este o extremă care ne poate ajuta în jocul nostru, se poate adapta atât pentru jocul interior, cât şi pentru cel exterior. Ea vine cu experienţă din Finlanda şi Australia, iar istoricul ei este o garanţie a calităţilor sale, care ne pot ajuta să ne atingem obiectivele. Nu este o începătoare şi sperăm ca să fie un echilibru între jucătoarele tinere şi cele mai experimentate din cadrul echipei”, a declarat antrenorul principal al echipei gălăţene, Eugenio Rodrigues. Ultima achiziţie din tabăra Phoenix se va alătura duminică coechipierelor sale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!