Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu, primiți cu aplauze de studenții de la Universitatea din Sibiu (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
05.06.2019

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu, primiți cu aplauze de studenții de la Universitatea din Sibiu (Video)

csu sibiu gaudeamus 2019 universitatea sibiu

CSU Sibiu a pierdut meciul 4 și finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, împotriva celor de la CSM CSU Oradea. Sibienii au fost însă invitați de către rectorul Universității „Lucian Blaga”, Ioan Bondrea, la sfârșitul anului universitar, unde au prezentat cele două trofee din acest sezon: Cupa României și trofeul de vicecampioni naționali.

„Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut în acest an și mă bucur că în galeria lui CSU se află foarte mulți dintre studenții și absolvenții Universității Lucian Blaga”, a spus rectorul Bondrea, în timpul ceremoniei.

„Am încheiat un sezon memorabil pe care l-am încununat cu două trofee: Cupa României în aprilie și titlul de vicecampioni naționali. A fost prima finală jucată de o echipă sportivă de seniori din Sibiu în ultimii 20 de ani. A fost rezultatul unei munci intense făcute de jucători, antrenori și întregul staff cărora vreau să le mulțumesc încă o dată în fața dvs. Sunt și rodul suporterilor, partenerilor, ai celor care ne-au susținut necondiționat și iată că în final rezultatele au apărut. Aceste trofee sunt ale Sibiului și ale comunității sibiene. Vreau să vă mulțumesc pentru suportul dvs și vreau să vă asigur că ne dorim să aducem campionatul la Sibiu și că vom munci în continuare pentru acest deziderat. Să ne vedem cu bine sezonul viitor”, a spus și Horațiu Floca, în fața studenților sibieni.  

Sibienii au primit o diplomă de excelență pentru performanțele obținute în acest sezon din partea Universității. De asemnea au primit emblema de onoare din partea Academiei Forțelor Terestre.

Aceasta nu a fost însă ultima întrevedere între baschetbaliști și susținători. Ei vor avea o ultimă întâlnire cu fanii vineri, 7 iunie.

*foto:  captură facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!