Stiri

Baschetul 3x3 nu se oprește nici toamna: Astăzi încep înscrierile la Decathlon Streetball

Mihai Iordan

Mihai Iordan
22.10.2018

Decathlon România și Sport Arena Streetball organizează sâmbătă 27 octombrie prima ediție a Decathlon Streetball, o competiție de baschet 3x3 dedicată categoriilor de vârstă sub 18 ani, atât la băieți cât și la fete. Evenimentul va avea loc pe terenurile Sport Arena din incinta Universității Politehnice București.

Înscrierile se fac pe site-ul 3la3.ro, începând de luni 22 octombrie, ora 15.00, în limita a 40 de echipe, cumulat, la toate categoriile (U10 mixt, U12, U14 și U18 – băieți și fete), sau până miercuri 24 octombrie, ora 23.00. Fiecare echipă poate fi alcătuită din minimum trei, maximum patru jucători. 

Decathlon Streetball este o competiție FIBA 3x3 Endorsed, iar fiecare jucător va acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Ranking. De asemenea, punctele acumulate de jucătorii români contribuie și în clasamentul pe națiuni, care va fi unul dintre criteriile principale de calificare ale naționalelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 

În caz de vreme nefavorabilă, meciurile se vor disputa în sala de sport a Universității Politehnica București, aflată în imediata vecinătate a terenurilor Sport Arena.

Vino și sustine-ți echipa favorită și ai ocazia ca, în pauzele dintre meciuri, să participi la concursurile cu premii marca Decathlon!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate