Stiri Cupa României Feminin

Beatrice Alaiba: „Suntem încrezătoare şi vom lupta până la final cu orice echipă, indiferent că e pe primul sau pe ultimul loc”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
25.11.2014

U Goldiş ICIM Arad şi Phoenix U Galaţi vor juca în devans miercuri şi joi partidele din faza sferturilor de finală ale Cupei României.

Gălăţencele au jucat luni la prânz la Oradea după care şi-au continuat drumul spre Arad. Chiar dacă pornesc cu şansa a doua, fetele pregătite de Theodosios Paralikas sunt decise să-şi vândă scump pielea.

„Urmează să întâlnim un adversar puternic în Cupa României, vom juca chiar 2 meciuri pe terenul lor. Noi suntem încrezătoare după victoriile obţinute în campionat la Alexandria şi Oradea, şi sper să ne menţinem aşa indiferent de rezultatele pe care le vom obţine la Arad. Vom lupta până la final cu orice echipă fie că e pe primul sau pe ultimul loc”, a declarat pentru Total Baschet, jucătoarea de la Phoenix U Galaţi, Beatrice Alaiba.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!