Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Berea, un nou produs la evenimentele sportive din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca?

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.03.2018

Berea ar putea fi noul produs vândut la evenimentele sportive organizate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În ședința ordinară din luna martie a Consiliului Local Cluj-Napoca a avut loc o discuție cu privire la comercializarea berii la evenimentele sportive. În acest moment, conform legii nr. 4 din 2008, la articolul 10, litera K, se prevede ca obligație, din partea organizatorilor de evenimente sportive, "să interzică, sub orice formă, vânzarea, distribuirea sau consumul băuturilor alcoolice în arena sportivă".

Inițiativa de comercializare a berii la evenimentele sportive a venit din partea directorului Sălii Polivalente, Ionuț Rusu. El spune că este o ideea a conducerii Sălii Polivalente din Cluj-Napoca de a face o propunere legislativă prin care berea să poată fi comercializată la evenimentele sportive. „Ne-am gândit că România este o țară suficient de civilizată ca să nu mai apară evenimente neplăcute. Berea se vinde la competiții în toate țările dezvoltate. Ar putea contribui și acest lucru la atragerea publicului la meciuri” a spus Rusu conform ziaruldecluj.ro.

Un consilier local a cerut lămuriri suplimentare despre comercializarea berii în Sala Polivalentă, iar primarul Clujului Emil Boc a intervenit și el și a spus: „Și în NBA se bea bere în sală”.

Rămâne de văzut dacă Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi prima din România care va comercializa berea la meciurile de baschet.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Pas
    Care poate să îmbucure . Eu sper să se ajungă și la acest pas, desi nu consum bere deloc . Salut această inițiativă și sper sa fie un real succes.

    cu 6 ani în urmă (15.03.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Nu prea...
    Este vorba de o lege speciala si nu o poate modifica decat legiuitorul.Astfel, daca se va modifica in acest sens (nu stiu cat de benefic va fi pe stadioanele de fotbal, de exemplu) se va aplica peste tot, nu doar...la Cluj. Comparatia cu NBA mi se pare deplasata la acest moment, din toate punctele de vedere. Asa si cei de la Real Madrid (de la baschet), intr-un timp, consumau Red Bull la time-out.
    Cred ca e un pas prea mare, sau ar fi prea mult dintr-odata.

    cu 6 ani în urmă (16.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!