Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Beres Lorant: „Nu am vrut să risc o infracţiune”

Eduard Popa

Eduard Popa
02.12.2017

beres lorant

BC Mureş Târgu Mureş nu s-a mai deplasat pentru meciul cu Timba Timişoara din etapa a şaptea a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, după ce Tribunalul specializat Târgu Mureş a hotărât să admită cererea de deschidere a procedurii de insolvenţă a „Tigrilor”.

Managerul echipei, Lorant Beres, a motivat decizia de a nu mai face deplasarea la Timişoara prin faptul că nu a vrut să încalce legea:

„Nu mergem la Timişoara pentru că am primit o înştiinţare pe faptul că s-a cerut o cerere insolvenţă pe adresa clubului de către jucătorii Dani Popescu şi Dragoş Andrei. Până vom face un apel şi noi reuşim să se pornească apelul nostru, noi nu putem nicio plată, absolut nimic. Noi rezolvasem, făcusem tot, şi hotel şi transport, dar până nu se rezolvă apelul se suspendă şapte zile dreptul de achiziţie şi de continuare. Dacă se respinge apelul, se va continua cu administratorul juridic, dacă se acceptă apelul şi se discută atunci vom putea continua activitatea în condiţiile avute până acum. Meciul s-a amânat pentru că dacă eu aş plăti orice, s-ar putea considera de judecători drept infracţiune. Pentru un meci, nu am vrut eu să risc o infracţiune, să plătesc câteva mii de lei transport, cazare şi masă şi după aceea judecătorul să considere că trebuia să amân meciul.”

CITEŞTE ŞI: Dragoş Andrei: „Nu îmi este ruşine că mă lupt pentru ceea ce am muncit”

De precizat că soluţia Tribunalului Mureş de deschidere a procedurii de insolvenţă nu e definitivă. Ea poate fi atacată cu apel în 7 zile de la comunicare, timp în care procedura de insolvenţă e suspendată.

*foto: Csaba Toth

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Oare dl. Bereș de ce nu ne explică cum a ajuns în situația asta, de ce nu a ajuns la un acord cu jucătorii, să eșaloaneze din datorii? Stați liniștiți, întrebarea mea este retorică.

    cu 6 ani în urmă (02.12.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Hmm2
    Poate pentru că nu vrea să vorbească despre mîrlănia altuia ? Poate pentru binele lui, trebuia să publice extrasul de cont din ziua în care a preluat legal toate frîiele ? În rest de ce ar fi normal ca să explice el ceva oricui ? Nu știu și nici nu mă interesează mai mult decît trebuie...dar probabil adevărul ne depășește imaginația.

    cu 6 ani în urmă (02.12.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm3
      Poate tocmai pentru a arăta că e diferit de cei dinaintea lui. Dar mă rog, dacă tu crezi că a procedat corect în relația cu foștii jucători, nu mai zic nimic.

      cu 6 ani în urmă (02.12.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!