Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Beres Lorant: „Sper ca jucătorii să dea dovadă de caracter și când intră în teren să uite de aceste probleme”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.11.2017

BC Mureș Târgu Mureș primește astăzi vizita „leilor” de la BC SCM Timișoara. Președintele mureșenilor, Béres Lóránt, a vorbit, la conferința de presă de dinaintea acestui duel, despre problemele financiare care persistă la „tigri”, dar își dorește ca jucătorii să treacă pentru acestea pentru a răsplăti publicul.

Vine un meci greu. Eu sper, cu toate că situația financiară foarte, foarte puțin s-a îmbunătățit. Încă nu putem să spunem că suntem într-o situație foarte bună, chiar nici bună nu prea putem să spunem. Dar s- îmbunătățit datorită faptului că foarte mulți oameni de afaceri din comunitate au venit lângă echipă și susțin BC Mureș.

Eu, totuși, sper ca vineri seara jucătorii să dea dovadă de caracter și când intră în teren să uite de aceste probleme, să dea totul și să lupte pentru acești spectatori minunați care vin și îi susțin în orice condiții. O dovadă foarte bună a fost meciul cu Oradea, cu toate că am pierdut, echipa a fost aplaudată.

Din păcate avem doi jucători accidentați. Este vorba de Mitchell și Mijovic, sper ca cel puțin unul dintre cei doi să fie apt pentru meciul de vineri. Nici o echipă nu stă într-un singur jucător, sper ca toți ceilalți să se mobilizeze, să dea tot ce au mai bun și să încercăm să câștigăm.

Semnale bune pentru revigorarea echipei sunt. După acest meci va urma o pauză de 3 săptpămâni. Vom sta împreună cu antrenorii, cu conducerea, vom analiza ce trebuie să facem și cum să mergem mai departe.

Cred că se pune prea mare accent numai pe criza financiară. Această criză nu este o noutate. Eu zic că, totuși, un pas foarte important este că am reușit să susținem și să menținem baschetului mureșean în elita baschetului românesc. Urmează al doilea pas, încet, încet să intrăm în normalitate. Nu știm să zicem exact când se va reuși, în noiembrie, decembrie, ianuarie.

Din câte am înțeles, parcă a reapărut o nouă problemă în Târgu Mureș, ceea ce nouă ne displace, problema în legătură cu sala Polivalentă, unde cluburile și-au acumulat datorii.

Într-adevăr și BC Mureș a avut și are restanțe către chiria sălii, dar cât s-a putut ne-am făcut un angajament de plată și l-am respectat. Încercăm să ne ținem și până în momentul de față și în viitor să reușim într-un timp foarte scurt să stingem aceste datorii. Nu putem să promitem nici noi că aducem mana de pe cer, dar cât avem posibilitatea, noi am demonstrat și bună-voința și ne-am reorganizat cheltuielile și am prioritizat către aceste utilițăti pe care le folosim.

Meciul dintre BC Mureș Târgu Mureș și BC SCM Timișoara se joacă astăzi de  la ora 19 și va fi transmis în direct  de FRB Tv, pe youtube. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!