Stiri

Bilete pentru Lausanne! We Got Game, campionii Sport Arena Streetball 2015

Mihai Iordan

Mihai Iordan
03.08.2015

După o finală memorabilă, încheiată după prelungiri, echipa We Got Game a devenit campioana Sport Arena Streetball 2015 și va reprezenta România în circuitul mondial de baschet 3x3, calificându-se pentru Mastersul de la Lausanne.

Cel de-al 11-lea sezon din istoria Sport Arena Streetball, competiția care adună an de an mii de jucători pe terenurile de baschet 3x3, s-a încheiat apoteotic. Un coș de două puncte marcat în prelungiri de Victor Constantin, a pecetluit victoria celor de la We Got Game, scor final 21-19 în fața celor de la Școala Veche.

Alături de Victor Constantin, al cărui frate Andrei a făcut parte din echipa care a reprezentat România la Miami, în finala primei ediții a FIBA 3x3 World Tour, au mai făcut parte Hristu Șapera, antrenorul echipei Steaua CSM EximBank, Adrian Trandafir și Ștefan Buruiană.

Finalista categoriei Open, Școala Veche, reușise o mare surpriză în semifinalele turneului, eliminând formația Make-A-Wish din care făceau parte Virgil Stănescu, Claudiu Fometescu, Angel Santana și Cătălin Vlaicu, mari favoriți la titlu.

La feminin Open, nationala de baschet a Romaniei cu Gabriela Mărginean, Anca Șipoș, Andra Haas și Sonia Ursu s-a impus în finală în fața naționalei Ungariei, scor final 21-14, după o partidă în care Mărginean a marcat 11 puncte. Vecinii noștri au participat la Masterul Sport Arena Streetball și în competiția masculin, HunTeam cedând în sferturile de finală.

De-a lungul week-end-ului, care a început cu Turneul 4, desfășurat vineri și sâmbătă, 800 de jucători și peste 2000 de spectatori s-au aflat pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Elena Băidan, reprezentant al Raiffeisen Bank, alături de Ștefan Săndulache, directorul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Caravana turneelor de baschet 3x3 organizate de Sport Arena va mai avea o ultimă oprire în acest an, în Piața Universității, în zilele de 15 și 16 august. Atunci se va disputa a patra ediție a turneului internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va aduna la start echipe din 12 țări și a cărui câștigătoare va merge de asemenea la Lausanne, pentru FIBA 3x3 World Tour.

Campionatul Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena și ACS Sport Promotion cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade și Maguay.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    felicitari Victoras!
    Tie si team-ului!Ciudat mod de prezentare!Stim componentii echipei cistigatoare,pe cei ai echipei invinse in semifinala de cealalta finalista dar,componentii acesteia...ioc! Cred ca ei au dorit sa nu li se afle numele suparati ca au pierdut finala din "vina" lui Victoras!Oricum nu e un capat de tara; cred ca este un mod de a taxa echipa care si-a premis sa faca surpriza!Sa invinga pe...pretendentii la titlu!Sa nu li se faca cunoscute numele!

    cu 8 ani în urmă (03.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate