Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Biljana Pesovic, la cea mai bună prestație în această ediție de campionat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.03.2018

Olimpia CSU Brașov și-a trecut în cont a 10-a victorie în această ediție de campionat, după 79-69 cu ACSBT Alexandria. Trei brașovence au fost în double-double, cu Biljana Pesovic principala marcatoare.

Căpitanul Olimpiei CSU Brașov a jucat 39:34 minute și a încheiat partida cu 26 de puncte, dintre care 21 înscrise în prima jumătate a partidei. Sârboaica a avut 6/13 la aruncările de două puncte (46%) și 4 din 7 la triple (57%). A transformat ambele libere de care a beneficiat și și-a ajutat echipa cu 10 recuperări (5 ofensive/5 defensive) și 7 pase decisive. A mai avut o minge pierdută, o intercepție și un capac pentru +34 indice al eficienței. Pentru Pesovic este cea mai bună evoluție în această ediție de campionat. Experimentata jucătoare și-a depășit aceste cifre în Liga Europei Centrale.

Alte două jucătoare de la Brașov au fost în double-double la meciul din prima zi a turneului 1 din faza a doua a campionatului. Kristina Higgins a reușit al 12-lea său double-double în această ediție de campionat. Pivotul a jucat 35:39 minute, timp în care a marcat 18 puncte și a reușit 13 recuperări, toate în faza defensivă. A înscris 9 din 12 aruncări din interiorul semicercului. Americanca a avut 3 mingi pierdute, 3 intercepții și un capac pentru +29 în dreptul eficienței.

Aliyyah Handford a încheiat și ea partida în double-double. Fundașul a reușit 17 puncte și 10 recuperări (2 ofensive/8 defensive). Fundașul a avut 6/13 la aruncările din interiorul semicercului și 5/9 de la linia de fault. A mai avut 3 assist-uri și 6 mingi pierdute în 35:40 minute, cu +13 indice al eficienței.

*foto: Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!