Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Biljana Pesovic trece la Olimpia CSU Brașov

Paul Olar

Paul Olar
29.07.2015

Olimpia CSU Brașov a anunțat, prin intermediul paginii oficiale de facebook, transferul Biljanei Pesovic. Baschetbalista sosește de la BCM Tymes Timișoara, acolo unde a activat în ultimele stagiuni.

Originară din Serbia, Pesovic s-a născut în anul 1983. Ea măsoară 1.80 m și activează pe posturile de fundaș, respectiv extremă. Ex-iugoslava are la activ 113 partide în Liga Națională, acolo unde s-a remarcat cu statistici de 17.1 puncte, 5.2 recuperări, 4.0 pase decisive și 17.2 la eficiență.

Totodată, “Peșo” a bifat 12 jocuri în Cupa României, strângând medii de 15.7 puncte, 4.5 recuperări și 3.3 assist-uri.

Referitor la aducerea Biljanei, Dan Calancea, principalul Brașovului, a precizat următoarele:

“Este un transfer important pe care l-am reușit. Pesovic cunoaște foarte bine campionatul nostru și a fost om de bază în echipa Timișoarei. Jocul ei va aduce cu siguranță un plus formației noastre. Sunt convins că va avea un sezon foarte bun în tricoul Olimpiei”, a precizat tehnicianul, conform sursei amintite anterior.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!