Stiri Cupa României Masculin

Bill Amis: ,,Avem o echipă puternică”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
30.09.2014

Steaua CSM EximBank va juca în această seară pe teren propriu împotriva celor de la BC Mureş Tg.Mureş. Bill Amis, extrema de forţă a roş-albaştrilor a declarat pentru totalbaschet.ro că echipa sa este puternică şi experimentată.

,,Până acum, perioada petrecută în România a fost una foarte încărcată. Acomodarea la o echipă şi un antrenor nou necesită în presezon un program dificil, care de obicei este alcătuit de cele mai multe ori din două antrenamente pe zi. Antrenorul Bavčević a făcut o treabă foarte bună în alcătuirea echipei şi în pregătirea noastră pentru un sezon lung. Suntem o echipă cu experimentată şi a fost o experienţă plăcută să joc cu noii coechipierii. Simt că în fiecare zi învăţ ceva nou şi că progresez.

Meciul de la Mureş a fost prima deplasare împreună, în cadrul unei atmosfere dificile şi am simţit că am fost puţin intimidaţi, în consecinţă nu am putut să ne facem jocul ofensiv. Consider că meciul precedent a fost o experienţă din care am învăţat cum este un meci în deplasare împotriva unei echipe puternice şi împotriva unei galerii ostile.

Aşteptările mele sunt asemănătoare cu cele ale echipei, dorinţa noastră este să ne calificăm în campionatul european de anul viitor. Cred că avem o echipă puternică, inteligentă şi altruistă. Totul se rezumă la un joc cu o apărare bună pentru a ne putea stabili poziţia în campionat.”

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!