Stiri

Boban Marjanovic se alătură lui Doncic și Porzingis la Dallas Mavericks

Valentin Todea

Valentin Todea
04.07.2019

Dallas Mavericks continuă să-și adauge jucători foarte înalți în echipă, după ce în urmă cu câteva zile Kristaps Porzingis s-a înțeles cu formația texană pentru următorii cinci ani. Astfel, Boban Marjanovic, pivotul sârb ce are aceeași înălțime cu a lui Porzingis, 2.21 metri, va evolua în următorii doi ani la Dallas. În această perioadă, Boban va câștiga 7 milioane de dolari, conform informațiilor din presa americană.

În stagiunea trecută, Marjanovic a evoluat pentru Los Angeles Clippers și Philadelphia 76ers, înregistrând medii statistice de 7.3 puncte și 4.6 recuperări. Dallas Mavericks va avea un contingent numeros de jucători europeni, având în vedere că Luka Doncic și Maxi Kleber joacă de asemenea pentru formația din Conferința de Vest.

Este cunoscută în mediul online relația specială de prietenie care îi leagă pe Tobias Harris și Boban Marjanovic, cei doi evoluând împreună în ultimii ani. Aceștia și-au încântat fanii cu diverse filmulețe amuzante și activități postate pe rețele de socializare. Din acest sezon însă, nu vor mai fi coechipieri, Harris ajungând la o înțelegere cu 76ers pentru a rămâne în Philadelphia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!