Stiri Vulturi

Bobe Nicolescu: „ Astăzi am arătat atitudine și mândrie”

Bogdan Isailă, Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Bogdan Isailă, Eduard Popa, Mara Mihăilescu
21.02.2019

Echipa națională a României a câștigat partida desfășurată la Ploiești în fața Macedoniei, din precalificările pentru EuroBasket 2021. „Vulturii” au câștigat cu scorul de 65-53 dar aveau nevoie de o victorie la minim 14 puncte pentru a rămâne în cursa pentru primul loc.

Bobe Nicolescu a vorbit la finalul jocului pentru totalbaschet despre prestației echipei naționale a României în fața Macedoniei:

„A fost un destul de dificil, cu puține puncte. O victorie puțin amară, pentru că nu am reușit să obținem obiectivul pe care l-am avut de la început. Un meci în care am demonstrat că putem să avem rezultate mari dacă avem atitudinea corectă. Astăzi am arătat atitudine și mândrie că jucăm în tricoul tricoul naționalei.”

Jucătorul lui CSM CSU Oradea a vorbit și despre diferența de puncte de care era nevoie în meciul de la Ploiești pentru ca „Vulturii” să rămână în cărți pentru prima poziție:

„De la început am știut că trebuie să câștigăm la un anumit număr de puncte. Suntem o echipă tânără care nu este obișnuită să fie pusă în astfel de situații. Eu zic că am gestionat destul de bine jocul, chiar și în ultimele minute. Am fost la o aruncare diferență. Eu zic că am făcut o treabă bună.”

Pentru Bobe a fost primul pentru națională după accidentare și ne-a oferit câteva cuvinte și despre acest aspect:

„Mă bucur că pot să reprezint România, cum am spus-o de fiecare dată, pentru mine este o mândrie să fiu convocat și să joc sub tricolor. Este o șansă în plus de afirmare, pe care trebuie să o conștientizăm cu toții.”

foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!