Stiri Cupa României Masculin

Bobe Nicolescu: ”Cred că eu am echipa mai tare”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
18.04.2019

Prezent la conferința de presă premergătoare evenimentului care încheie Final Four-ul Cupei României, Bobe Nicolescu, unul din căpitanii celor două echipe, a vorbit despre tradiții, rivalitate și spectacol.

”Și pentru mine a fost o surpriză, când aflat de acest format, chiar înaintea meciului contra U-BT de la Oradea. Am fost bucuros de el și cred că vine în ajutorul acestui eveniment, care poate și-a pierdut din farmec în ultimii ani. E intr-adevar cumva copiat după modelul NBA, dar creează niște combinații noi de jucători, pe care poate mulți și-ar dori să le vadă și cred că o să atragă un nou val de interes către acest evenimentCred că eu am echipa mai tare, dar asta vedem mâine. Astăzi nu mai e între mine și Kuti, din păcate. Ieri am avut eu echipa mai tare, astăzi sper să fie la fel dar asta rămâne de văzut.

Sunt convins că va fi spectacol, fiind jucători spectaculoși, care oferă faze pe măsură în timpul meciurilor din sezon, iar un meci demonstrative, pentru fani, sunt sigur că vor oferi faze și mai interesante, decât cele din campionat”, a declarat Bobe despre noul format al All Star-ului.

Întrebat despre rivalitatea dintre cele două echipe, pe care el și Kuti le reprezintă în cadrul sezonului regulat, acesta a spus că, ”rivalitatea dintre Cluj și Oradea cred ca e benefică pentru baschetul românesc. Sunt două cluburi care au început să se dezvolte, au început să se orienteze spre ce se întâmplă în vest. Știm că au ieșit de multe ori scântei pe teren, dar e cumva normal pentru că fiecare echipă își apără șansele și culorile pe care le reprezintă. Respect orice echipă care e serioasă în ceea ce face și urmărește performanța și nu pot decât să respect echipa Clujului și tradiția pe care o au și sunt mândru că pot face parte din această sărbătoare.”

”BT-Arena este una dintre puținele opțiuni în care s-ar putea desfășura un astfel de eveniment. Sunt din București, unde, din păcate, nu există o astfel de sală, iar în Oradea sperăm să construim o sală cât de curând. Cea de acum nu cred ca are destulă capacitate, sau sper că ar fi neîncăpătoare pentru un astfel de eveniment”, a adăugat Bobe, în ceea ce privește sala în care se va desfășura evenimentul.

În încheiere, jucătorul orădenilor a spus că, ”până acum a mers totul bine pentru mine și echipa mea, perfect va fi dacă reușim să învingem și în seara asta. Aseară am făcut primul pas, sper ca astăzi să-l facem pe cel de-al doilea, iar mâine să ne putem bucura de baschet.”

All Star-ul LNBM se va desfășura vineri, 19 aprilie, începând cu ora 19:19 în BT-Arena din Cluj-Napoca.

 

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii