Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobe Nicolescu, lăudat de Achim: „Merită onoarea de a fi căpitan la echipa națională”

Eduard Popa, Valentin Todea

Eduard Popa, Valentin Todea
30.03.2019

bobe nicolescu oradea

CSM CSU Oradea a reușit să treacă de U-BT Cluj, scor 75-63, în etapa a 9-a din Grupa Roșie a LNBM.

 Înainte de această partidă, Bobe Niculescu a fost prezentat de FRB dreptul unui dintre căpitanii echipelor din All-Star Game. Întrebat la sfârșitul meciului despre această distincție, antrenorul Cristian Achim l-a lăudat pe elevul său:

“Mă bucur foarte tare pentru Bobe. Merită și această onoare și cea de a fi căpitan la echipa națională. Mă bucur că și noi am contribuit la creșterea lui. Consider că l-a ajutat foarte mult sezonul acela de Champions League, unde a avut meciuri cu 20-25 minute de joc. L-a ajutat mental acea experiență. El muncește foarte mult și are ambiții foarte mari. Este un jucător care poate să facă față la nivel înalt. Mă refer la intensitatea defensivă, la cum gândește acțiunile și jocul de baschet. Sunt foarte mândru de el. Sper să nu mă audă și să continue să lucreze în continuare, deoarece jocul lui depinde de munca pe care o depune în antrenament. Nu am nici cea mai mică problemă să joc cu el orice situație, inclusiv finaluri de meci. Merită din plin această onoare. Sunt bucuros pentru el.”

Bobe Nicolescu a adunat medii de 6,9 puncte și 2,2 recuperări în acest sezon la CSM CSU Oradea, cu un indice al eficienței de +6,6, în 14 meciuri jucate în LNBM.

*foto: Robi Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!