Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Ţîbîrnă s-a accidentat pe finalul partidei cu BC Mureş

Eduard Popa

Eduard Popa
20.12.2015

bogdan_tibirna

CSM CSU Oradea a câştigat duelul cu BC Mureş, scor 78-77, dar cu preţul de a pierde unul dintre jucătorii importanţi din rotaţie. 

Pivotul Bogdan Ţîbîrnă, care a pierdut aproape tot sezonul 2014-2015 din cauza unei rupturi de ligamente, a ieşit accidentat când mai erau 3 minute şi 18 secunde rămase de jucat, din cauza unei accidentări la genunchi. Acesta s-a lovit imediat după ce reuşise un coş de 3 puncte, la scorul de 72-71 pentru Mureş, care s-a dovedit ulterior foarte important în economia jocului. 

Informaţia a fost confirmată şi de antrenorul celor de la Oradea, Cristian Achim:

"Se pare că devine o regulă ca cel mai în formă jucător al nostru să se accidenteze. Țîbîrnă s-a accidentat imediat după cea mai bună prestație a sa din acest sezon. Barnette s-a accidentat după o succesiune de 3-4 meciuri în care a jucat strălucitor. De această dată s-a accidentat, din nou, Bogdan, după o prestație impresionantă. Acesta trebuia să fie meciul în care el să revină la nivelul așteptat de mine, lucru care s-a și întâmplat, pentru ca acum să îl avem din nou accidentat. Mi se pare terifiant ce ni se întâmplă și cât ghinion poate să aibă acest băiat", a declarat Achim la conferinţa de presă. 

În nouă meciuri jucate în acest sezon de LNBM, Ţîbîrnă a strâns 8,2 puncte şi 3,6 recuperări pe partidă.

*foto: Roby Boroş 

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea BVN :

    sper sa nu stea mult pe margine...
    Bogdan s-a accidentat inainte sa dea cosul de 3 puncte. A cerut schimbare la Achim, dar jocul nu a fost oprit, iar dupa a dat cosul de 3, decisiv de altfel

    cu 8 ani în urmă (20.12.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Bogdi
    Bogdan s-a accidentat la pasa primită de la Lucic sub panou, a încercat sa se întoarcă și s-a lovit de genunchiul lui Lazar. Din păcate e același genunchi. Nici nu vreau sa mă gândesc la consecințe. Bafta Bogdane!

    cu 8 ani în urmă (20.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!