Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țibîrnă: “Cred că am luptat mai mult”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.06.2014

Bogdan Țibîrnă, pivotul celor de la CSM Oradea a oferit o declarație pentru Total Baschet imediat după victoria echipei sale împotriva campioanei CSU Asesoft Ploiești. După acest succes, CSM Oradea a trimis această finală în meci decisiv. Bogdan Țibârnă a vorbit despre diferențele dintre meciul 3 și respectiv meciul 4:

„Cred că am luptat mai mult, nu am lăsat să ne mai domine la recuperări și cred că astăzi ne-am dorit mai mult decât ei victoria.”

Întrebat despre importanţa ultimelor două coșuri din acțiune al meciului înscrise de el pentru Oradea, pivotul naționalei României a răspuns:

„Nu cred că doar acele coșuri au fost importante, toți am contribuit indiferent de momentul meciului. Atunci a venit momentul meu să înscriu și a fost meritul întregii echipe.”

În final, Țibîrnă a vorbit și despre meciul decisiv al finalei care va avea loc joi, 12 iunie, la Ploiești și dacă presiune va fi pe umerii Asesoftului:

„Normal, joacă acasă, o să-și dorească foarte mult să câștige însă noi ne vom dori mai mult și sper să câștigăm titlul.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!