Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țibîrnă: ”Important este că am câștigat un meci aici și seria se mută la Oradea”

Silviu Isailă, Bogdan Isailă

Silviu Isailă, Bogdan Isailă
01.06.2014

Bogdan Țibîrnă, jucătorul celor de la CSM Oradea a acordat un interviu pentru site-ul nostru în care a vorbit despre înfrângerea din această seară, meciurile de la Oradea și adversarul din finală. CSU Asesoft s-a impus în meciul doi, scor 95-76.

Cred că nu am reușit să ne mai facem jocul nostru pe tranziție, să jucăm rapid. Ei au jucat inteligent, cu faulturi, au oprit contraatacurile și au jucat și mult mai bine în seara aceasta. Important este că am câștigat un meci aici și seria se mută la Oradea.

Țibîrnă vorbește despre meciurile de la Oradea:

Vor fi la fel de dificile, poate și mai dificile, o să avem și suportul publicului, sigur că sala va fi plină și va fi un infern.

Acesta vorbește despre adversarul din finală:

Nu cred că trebuie să mai descriem Asesoftul, este o echipă de EuroCup, au jucători extraordinari, însă și noi avem jucători foarte buni și ne jucăm șansa după cum s-a văzut și aici, am câștigat un meci și vom da totul pentru a câștiga

Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    pacat
    ca Bogdan nu a reusit sa devina jucatorul determinant pentru Oradea care sa poata face diferenta si sa poata lupta pentru titularizare!!!

    cu 9 ani în urmă (02.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!