Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „În prima jumătate am jucat rău. În sferturile 3 și 4 am arătat ce putem!”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.02.2019

FCC ICIM Arad a câștigat cu 70-53 pe terenul Olimpiei CSU Brașov în etapa a 9-a din faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin. După o primă repriză echilibrată, cu un punct diferență la pauza mare, oaspetele s-au distanțat în partea secundă la un maxim de 18 puncte. Antrenorul arădencelor, Bogdan Bulj, a lăudat evoluția elevelor sale în repriza a doua.

„Joc greu. În prima jumătate am jucat rău. În sferturile 3 și 4 am arătat ce putem! Am jucat cum trebuie să jucăm, cu o apărare bună și, implicit, o ofensivă pe măsură. În a 2-a parte, practic, am dictat ritmul în disputa cu Brașov. Cu toate că în această seară nu am avut o prestație excelentă, am câștigat la 17 puncte diferență, ceea ce e un lucru îmbucurător”, a declarat Bogdan Bulj pentru site-ul oficial al grupării arădene.

Schimbările de la formația de pe Mureș au produs șocul pozitiv așteptat, galben-albastrele reușind să lege două victorii pentru prima dată în această ediție de campionat. FCC ICIM Arad a dominat la Brașov sub panou, având cu 18 recuperări în plus.

Arădencele sunt în continuare pe locul 5, cu 24 de puncte după 6 victorii și 12 înfrângeri. Brașovencele sunt pe locul patru, la două puncte în față. FCC ICIM Arad stă în următoarea etapă de campionat și joacă în 27 februarie turul din sferturile de finală ale Cupei României, la Sfântu Gheorghe. Următorul meci din campionat pentru elevele lui Bogdan Bulj este cel din 2 martie, acasă cu Universitatea Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!