Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „A fost o victorie bună pentru noi. Echipa mea a făcut multe greșeli în apărare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.03.2019

FCC ICIM Arad a câștigat cu 75-48 cu Phoenix Știința Constanța în ultima etapă a Grupei Roșii din Liga Națională de Baschet Feminin. Victoria arădeană și înfrângerea celor de la CSM Târgoviște la Cluj-Napoca le-au permis elevelor lui Bogdan Bulj să urce pe locul 4 la finalul fazei a doua a sezonului regulat.

„Îmi felicit echipa pentru fani. A fost o victorie bună pentru noi. Nu sunt mulțumit de cum am jucat azi. Este ok diferența de 30 de puncte. Echipa mea a făcut multe greșeli în apărare. În atac a fost așa și așa, o tranziție bună, cu puncte ușoare. Despre victoria Universității Cluj, CSM Târgoviște nu a jucat bine în ultimele luni și cred că peste două săptămâni, la startul play-off-ului, Târgoviștea va fi mai bună, sunt sigur”, a declarat antrenorul arădencelor, Bogdan Bulj, după meciul de sâmbătă.

FCC ICIM Arad și CSM Târgoviște sunt la egalitate la finalul Grupei Roșii, cu câte 31 de puncte după 9 victorii și 13 înfrângeri. Galben-albastrele au avantajul rezultatelor directe, astfel că le-au luat fața dâmbovițencelor în lupta pentru locul patru.

Cele două echipe se vor lupta și pentru un loc în semifinalele campionatului. Formația de pe Mureș și-a asigurat avantajul terenului propriu în primul tur de play-off cu dâmbovițencele. Primele două partide vor fi la Arad, în 6 și 8 aprilie, după care seria se va muta la Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!