Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Le-am făcut să se chinuie pentru fiecare punct și asta ne-a adus victoria”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.01.2018

Echipa arădeană a câștigat derby-ul cu vecina SCM Timișoara la o diferență mai mare decât a pierdut în tur. Antrenorul galben-albastrelor, Bogdan Bulj, a lăudat apărarea echipei sale, dar și jocul colectiv din atac. Arădencele au reușit în multe momente să găsească jucătoarea liberă și au marcat de 12 ori de după semicerc.

„Felicitări fetelor mele pentru un joc foarte bun de echipă și fanilor care au venit să ne susțină. Am pus multă energie în apărarea noastră. Chiar dacă pare mult că am luat 80 de puncte, am jucat foarte bine în apărare.

Timișoara are o echipă bună, cu individualități bune, este greu să le aperi. Le-am făcut să se chinuie pentru fiecare punct și asta ne-a adus victoria. Apărarea ne-a dat încredere și în atac, unde am găsit tot timpul extra-pasul și am avut puncte bune de echipă. Am avut avantaj la recuperări, ceea ce a fost important pentru acest meci”, a declarat la finalul partidei Bogdan Bulj.

La SCM-ul timișorean au fost probleme cu restanțele în ultimele luni.

„Banii nu joacă niciodată baschet. Trebuie să fim realiști. Au luat jucătoare foarte bune individual, cu experiență în Europa. Ambițiile lor sunt cu siguranță pentru primele 3 locuri. Am revenit pe drumul cel bun. Am câștigat multă încredere după victoriile din deplasare de la Brașov și Cluj. Ne dă putere să jucăm cu echipele din primele 4. Vreau să mergem pas cu pas și să ne apărăm așa. De acolo rezultatele bune vor veni”, a mai spus Bogdan Bulj.

Pentru arădence urmează o deplasare la Satu Mare la finalul săptămânii viitoare. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!