Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Prima repriză a fost foarte bună în defensivă pentru noi. În a doua repriză am jucat doar în atac”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.12.2017

FCC ICIM Arad s-a impus cu 86-81 la sala Horia Demian într-o partidă din etapa a 12-a a LNBF. După o primă parte echilibrată, arădencele s-au desprins la zece puncte la pauza mare. Galben-albastrele au primit 37 de puncte în prima repriză, dar au încasat 34 în sfertul trei, când gazdele au preluat conducerea. Ultimele zece minute le-au revenit elevelor lui Bogdan Bulj, cu un parțial de 20-10.

„A fost un meci bun pentru noi, o victorie bună și am continuat să câștigăm în Liga Națională. Un meci foarte important și greu azi. Clujul este o echipă foarte bună, are jucătoare bune individual. Pentru noi prima repriză a fost foarte bună în defensivă. În a doua repriză nu ne-am mai apărat așa și am jucat doar în atac. Aceasta este o problemă. Acum ne odihnim 4 zile. În 2 ianuarie începem pregătirile pentru următorul meci, cu SCM Timișoara”, a declarat după partidă antrenorul arădencelor, Bogdan Bulj.

FCC ICIM Arad joacă următorul meci în 6 ianuarie, acasă cu CS SCM Timișoara. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!