Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Problema este că am renunțat când ele au început să se distanțeze”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.10.2017

FCC ICIM Arad a suferit al 5-lea eșec în debutul de campionat, 71-89 acasă cu CSM Satu Mare. A fost al doilea meci la rând jucat de cele două echipe, după ce cu o seară înainte sătmărencele s-au impus la 21 de puncte în duelul din Liga Europei Centrale.

Și în meciul din campionat arădencele au condus la pauza mare, dar au pierdut contactul cu adversarele în a doua parte. Sfertul trei a început cu 10 puncte la rând pentru oaspete, iar galben-albastrele nu au putut să revină.

Meciul de astăzi a fost mai bun decât cel de ieri. În primele 20 de minute am respectat planul de joc, am avut o energie bună, am luptat, am avut agresivitate. Le-am surprins puțin cu pressing-ul pe tot terenul. Nu am avut răbdare în atac, în primele 20 de minute, cu anumite lucruri. Cea mai mare problemă a fost la aruncările libere, am ratat foarte multe și în prima repriză, și în a doua.

În repriza a doua am jucat cu totul altceva față de prima parte. Am așteptat să schimbe ceva la pauză, am primit câteva puncte rapide. Am căzut puțin psihic, ne-am oprit în apărare. Nu am avut un ritm bun în apărare, de acolo începe totul, de aceea a fost atacul cum a fost. Rezultatul de la final nu vorbește de cum am jucat în cele 40 de minute. Problema este că am renunțat când ele au început să se distanțeze. Ne-a lipsit o jucătoare, se vede în aceste meciuri, când cineva trebuie să-și asume rolul de lider. Acesta ese maximul acestei echipe acum. În aceste 4, 5 meciuri pe care le-am avut, toate echipele au fost foarte puternice. Putem spune că au încheiat acest meci mai mult cu experiența.

E bine că urmează pauza în campionat. O să avem meciuri cu Ostrava în CEWL. O să încercăm să câștigăm acolo, vom încerca să facem mai multe minute bune în meciuri. Este greu cu 0-5, dar trebuie să fim realiști. Am jucat fără cele două jucătoare cele mai importante din această echipă. Am jucat cu cele mai bune 4 echipe din campionat. Din cinci meciuri sunt mulțumit de două, de energie și cum am luptat. Trebuie să luăm ce e bun și ce e rău din aceste jocuri. Când o să revină Hadzovic o să se schimbe multe, avem nevoie de experiența ei.

Campionatul se reia pe 19 noiembrie, după pauza pentru echipele naționale. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!