Stiri Cupa României Feminin

Bogdan Bulj: „Timișoara a avut multe meciuri în presezon. Noi am avut doar 2”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.09.2017

Bogdan Bulj la time out

FCC ICIM Arad a pierdut primul meci oficial din acest sezon. Arădencele au fost învinse în deplasare de nou-promovata CS SCM Timișoara. A fost 69-64 pentru gazde într-un meci contând pentru primul tur al Cupei României.

Galben-albastrele s-au aflat la conducere doar în debutul partidei după care au alergat mereu după adversare. Ecartul maxim a fost de 11 puncte în favoarea timiorencelor, în sfertul secund.

„Nu suntem mulțumiți pentru că am pierdut. Felicitări Timișoarei pentru victorie, au condus tot meciul. Noi nu am profitat de niște ocazii pe care le-am avut în timpul jocului. Timișoara a avut multe meciuri în presezon (n. r. 5), noi am avut doar 2”, a spus la finalul meciului antrenorul arădencelor, Bogdan Bulj.

Formația vizitatoare nu a folosit fundașul titular și căpitanul echipei.

„Brankica Hadzovic n-a jucat. Am simțit asta în joc. Nu am vrut să riscăm o accidentare. Am vrut să ne vedem calitatea. E mai bine că n-a jucat, sigur o va face în următorul meci. Sperăm că o să câștigăm sâmbătă”.

Manșa secundă este programată sâmbătă de la ora 18 la sala Victoria din Arad. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!