Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Costa: “Suntem încrezători că putem câștiga”

Marius Petri

Marius Petri
10.10.2014

Cele două reprezentante ale Timișoarei pe prima scenă baschetbalistică a țării, Baschet Club și Timba, se confruntă mâine (11.10) , încercând să obțină prima victorie din Liga Națională, sezonul 2014/2015.  Deși BC Timișoara a avut câștig de cauză în toate cele patru dueluri directe de până acum, “urșii” se prezintă mâine cu cel mai bun lot al formației de la înființare, sperând să bifeze prima victorie în compania concitadinilor.

Unul dintre baschetbaliștii români care au evoluat cel mai mult în acest debut sezon în maieul galben-negru, Bogdan Costa, a prefațat pentru TotalBaschet partida cu alb-violeții lui Dragan Petricevic:

“Mă aștept la un meci greu, în care ambele echipe vor dori să câștige. Noi ne-am pregătit bine pentru această partidă și suntem încrezători că putem ieși învingători de pe teren.”

În ceea ce privește noul lot al formației sale, sportivul arădean se declară încrezător în potențialul coechipierilor, însă afirmă că echipa mai are de muncit la capitolul omogenitate și că deocamdată este prea devreme pentru a discuta despre șansele la play-off:

“În noul sezon avem o echipă bună, cu jucători experimentați care ne ajută mult la antrenamente și în joc. Din păcate, după două victoria în Cupa României, a venit înfrângerea cu Pitești. Însă rezultatul negativ nu ne-a demoralizat, ci ne-a făcut să ne pregătim bine pentru următorul joc.

Este poate cea mai puternică pe care a avut-o Timba până acum, însă nu suntem închegați 100% deocamdată. Muncim mult la antrenamente pentru a rezolva acest aspect și sperăm să se vadă rezultatele în partidele ce urmează. Este greu să vorbim despre play-off în acest moment, trebuie să câștigăm câteva meciuri și apoi putem discuta și despre o clasare în primele 8.”

Fundașul de 25 de ani e mai important pentru echipă decât în sezonul precedent, fapt demonstrat și prin utilizarea sa timp de peste 20 de minute în meciul cu Pitești. Legat de acest aspect, Costa speră să crească odată cu fiecare partidă jucată:

“Rolul meu în echipă a crescut față de sezonul trecut, în care am acumulat experiență. Am avut prestații decente până acum și sper să îmi îmbunătățesc jocul de la meci la meci.”

*foto: facebook.com/BCTimba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!