Stiri Liga I Masculin

Bogdan Golat, peste 20 de puncte și recuperări în meciul cu Time

Costin Marinescu

Costin Marinescu
13.10.2013

CSU Galați s-a impus cu 108 - 98 în fața BC Time București în etapa a 2-a a Ligii 1 masculin. Victoria gălățenilor a venit grație superiorității în zona de 3 secunde, acolo unde Time a resimțit din plin lipsa unui pivot capabil să se lupte cu oamenii mari ai adevrsarului. CSU a recuperat 61 de mingi, față de 38 ale bucureștenilor. 26 dintre aceste recuperări au fost ofensive, în condițiile în care Time a reușit 29 defensive.

Bogdan Golat și Bogdan Bălănică au fost principalii artizani ai victoriei gălățenilor. Centrul și extrema de forță de la Gaalați au combinat pentru 52 puncte și 30 recuperări.

Golat a fost cel mai bun jucător al oaspeților. El a terminat meciul cu 29 puncte marcate și 21 recuperări, dintre care 12 ofensive. A marcat 14 coșuri de 2 puncte din 22 încercări (63.6%) și una dintre cele 3 libere de care a beneficiat. La aceste statistici a adăugat 3 intercepții, 1 capac și doar o posesie pierdută pentru un indice de eficiență de 43.

Bălănică a contribuit la victoria Galațiului cu 23 puncte și 9 recuperări, pentru un indice de eficiență de 26.

Foto: fotoreporter totalbaschet.ro Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!