Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Lobonț va da angajamentul de start la derby-ul U-BT Cluj – CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
09.02.2019

bogdan lobont u bt cluj oradea

Universitatea Cluj se află într-un an aniversar. Asta pentru că în 2019 are loc Centenarul echipei-fanion a orașului de pe malul Someșului Mic. Astfel, în virtutea acestei celebrări, actualul antrenor al echipei de fotbal FC U Cluj va da angajamentul de start la derby-ul U-BT Cluj – CSM CSU Oradea.

Cel care este tehnicianul „Șepcilor Roșii” este nimeni altul decât fostul portar al naţionalei de fotbal a României, Bogdan Lobonț.

Lobonț și-a încheiat oficial cariera de fotbalist în 2018, în tricoul italienilor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani. De-a lungul anilor, el a mai evoluat, pe rând, pentru Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București (în două rânduri) și AC Fiorentina. A debutat în 1998 la naționala României pentru care a bifat 86 de selecții.

Bogdan Lobonţ și-a început cariera de antrenor pe banca Universităţii Cluj la finalul anului trecut. ”Pisica” nu este singurul VIP din sportul românesc care dă angajamentul de start la un meci al lui U-BT Cluj. Anul trecut, Simona Halep a fost în centrul atenției, la meciul dintre clujeni și Keravnos, în FIBA Europe Cup.  

Meciul U-Banca Transilvania – CSM CSU Oradea va avea loc duminică, 10 februarie, începând cu ora 18:00, la BTarena.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!