Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „În primul rând ne-a lipsit forma”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
22.03.2014

Nu a existat nicio surpriză în partida dintre BC Timișoara și Timba. „Urșii„ au pierdut cu 103-58, iar la finalul întâlnirii Bogdan Murărescu, antrenorul oaspeților, a ținut să îi felicite pe adversari, explicând că echipa sa a fost ieșită din formă din cauza pauzei forțate și a accidentărilor.

”Trebuie să felicităm echipa BC Timișoara, a jucat un baschet foarte bun azi, a avut determinare, procentaje foarte bune. Din păcate, nouă ne-a lipsit ceva. Practic, partida nu a avut niciun istoric. Asta este, trebuie să mergem mai departe și să muncim în continuare… se mai întâmplă. În primul rând ne-a lipsit forma. Cred că am ieșit din forma în care intrasem înainte de această pauză, care ne-a scos din ritmul pe care îl aveam. Ne-a fost greu să intrăm în joc, am început foarte prost. La mijlocul sfertului doi am început și noi să mai jucăm ceva, dar din păcate a fost prea târziu. Am avut săptămâna aceasta perioade la antrenamente când am avut numai șapte-opt jucători, fiind probleme cu cei accidentați. Oricum există o diferență de valoare care este absolut normală, care astăzi s-a văzut foarte clar. Sper să vedem aceeași atitudine și pe viitor la colegii noștri, chiar merită felicitări, au jucat foarte bine azi”

Pauza impusă a Timbei a venit că urmare a amânării partidei cu Pitestiul, dar și pentru că nu s-a putut antrena în sala Constantin Jude din cauza unei competiții de badminton organizate de singura arenă sportivă a Timișoarei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!