Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: "Am ajuns la o unitate de grup, fiecare jucător știe ce trebuie să facă"

Marius Petri

Marius Petri
26.02.2014

BC Timba Timișoara a înregistrat a treia victorie din acest sezon în meciul cu Concordia Chiajna, încheiat cu scorul de 90-78. În cadrul conferinței de presă de la finalul meciului, antrenorul echipei gazdă, Bogdan Murărescu, s-a arătat mulțumit de îndeplinirea obiectivului, Timba având șanse foarte mari să încheie campionatul pe locul 12:

"Ne bucurăm că am reușit încă o victorie, care a venit așa cum preconizam, în urma unui joc disputat. Mă bucur că am avut luciditate în momentele importante, mai puțin în primul sfert, când adversarii noștri au înscris câteva coșuri care nu le sunt caracteristice și nu intră în repertoriul lor normal, atunci am avut ceva probleme. Însă pe toată durata meciului totul a intrat în normal și cred că am controlat jocul fără nicio problemă. 

Am început să fiu liniștit pentru că nu mai am de ce să mai fiu nervos. Cred că ne-am pregătit bine și jucătorii au ajuns deja la un nivel pe care ni-l doream cu toții. Automat, jucăm în general ceea ce ne propunem, câteodata ne iese mai bine, câteodata nu. Fiecare jucător are o valoare, o limită peste care poate sau nu să treacă. Mă bucur că am ajuns la o unitate de grup, fiecare jucător știe ce trebuie să facă și atunci normal că și eu sunt mai liniștit pe bancă. Am fost încrezător în jucătorii mei, am pregătit bine jocul, ei s-au manifestat pe teren foarte bine și nu am avut motive de îngrijorare prea mari. 

Mă bucur că ne-am îndeplinit obiectivul pe care ni l-am fixat, dacă lucrurile sunt normale și Chiajna nu câștigă printr-un miracol 3 meciuri. Este al șaselea an la rând în care ne fixăm un obiectiv și îl îndeplinim cu sau fără bani, cum am putut. Nu am ratat niciun obiectiv până acum și acest lucru mă bucură. Bineînțeles, obiectivele noastre sunt în funcție de posibilități, dar ne fixăm în fiecare an obiective reale, anul trecut am reușit să îl și depășim. Cred că se face o treabă bună la Timba, sper să avem continuitate și pe mai departe. Am început zilele trecute și un proiect, vrem să facem o academie de baschet începând din toamnă. Sper ca lucrurile să intre pe un făgaș normal, semnalele sunt destul de bune."

Referitor la acuzațiile lui Vlastimir Vukadinovic în ceea ce privește arbitrajul din această partidă (mai multe detalii aici), tehnicianul timișorean a concluzionat:

"E problema lui, nu cred că s-a pus problema arbitrajului. Din punctul meu de vedere, înafară de primul sfert în care adversarii au înscris 4 coșuri de 3 puncte și din cauza asta au reușit să marcheze 27 de puncte, am câștigat fiecare sfert categoric."

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    Nacic
    16 Asisturi, chiar si intr-un meci de genu suna bine :D

    cu 10 ani în urmă (26.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!