Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: “Am fost zdrobiţi la capitolul recuperărilor şi lucrul ăsta se reflectă pe tabelă”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
21.10.2013

BC Timba Timişoara s-a înclinat în faţa Energiei Rovinari, într-un meci desfăşurat luni seara la Sala Constantin Jude din localitate. La finalul confruntării tehnicianul urşilor s-a declarat nemulţumit de mai multe aspecte, printre care şi raportul recuperărilor.

Cred că scorul este unul normal, având în vedere ce s-a întâmplat pe teren. Am început bine, dar nu am avut rotaţie. Probabil că unii jucători nu sunt obişnuiţi că trebuie să intre în teren şi intră timoraţi. Dar problema este că, în continuare, nu ne-am luptat suficient, am văzut dorinţa numai de la caţiva jucători şi asta ne costă. Am fost zdrobiţi la capitolul recuperărilor şi lucrul ăsta se reflectă pe tabelă.

Bridgewaters a fost foarte slab azi, parcă a jucat în alt joc, dar există şi momente în care prinzi zile mai rele. Aveam mai multă nevoie de el, având în vedere că era un joc pe care puteam să îl câştigăm dacă şi el juca la turaţie maximă. În momentul de faţă nu suntem sub presiune, cine se luptă rămâne, cine nu, îşi ia valiza şi pleacă.  Valabil şi pentru români şi pentru străini. Sunt mulţumit de o parte dintre jucători. Tasic şi-a dorit, s-a luptat, Lawrence şi Delk la fel. Analizăm şi vedem ce vom face.

Deocamdată nu se pune problema să avem nevoie de alţi jucători, important este să îi facem pe ai noştri să joace ceea ce ne dorim, adică să pună suflet.

În urma acestui rezultat Timba are un bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri fiind singura formaţie din LNBM ce ocupă un loc solidar în clasament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!